Modulul Avansat din Bigger & Better
Aici, în cadrul cursului Avansat, este locul unde aș fi dorit să încep călătoria mea către un penis mai mare, dacă aș fi putut să mă întorc în timp. În acest punct, începe combinarea tehnicilor antice de practică manuală cu tehnologia modernă.
Cursul avansat nu doar include cursul Novice în prețul său, ci vă oferă și modalități de perfecționare a acestor tehnici manuale pentru a obține rezultate mai rapide. Cel mai important, veți primi un dispozitiv de tracțiune considerat cel mai bun de pe piață pentru a vă lungi penisul în cel mai scurt timp posibil. Acest instrument vă permite să vă concentrați pe alte activități în timp ce este aplicat, astfel încât să nu necesite o dedicare constantă a timpului din partea dumneavoastră, cum necesită practicile manuale din modulul Novice.
În această eră în care știința este singura religie în care mai avem încredere, ne întoarcem la ea pentru a căuta răspunsuri. Și mă întrebați “Hai, d-le Grandmaster, am mai auzit astfel de povești, dar cu toții știm că este imposibil să îți mărești penisul. Care sunt dovezile, domnule, pentru aceste afirmații?”
Ei bine, astăzi vă voi prezenta trei studii științifice, publicate în The Journal of Sexual Medicine, care sunt disponibile în domeniul public. Vă îndemn pe fiecare dintre voi să le studiați cu atenție, în special cei dintre voi care sunt foarte sceptici, deoarece este timpul să ne aliniem cu descoperirile științifice contemporane.
Primul articolul în discuție, publicat în anul 2008, intitulat "A pilot phase-II prospective study to test the 'efficacy' and tolerability of a penile-extender device in the treatment of 'short penis'", a inițiat o analiză riguroasă asupra utilizării, dispozitivelor de tracțiune. Acest studiu de fază a doua a urmărit să determine dacă aceste dispozitive sunt cu adevărat eficiente și dacă oferă rezultate.
În cadrul cercetării clinice, există trei faze distincte. Faza întâi se axează pe evaluarea siguranței procedurii sau a dispozitivului. Odată confirmată siguranța, faza a doua evaluează eficacitatea. Adică?; "Realizează dispozitivul ceea ce promite să facă?"
Acest studiu de faza a doua s-a concentrat pe utilizarea dispozitivelor de tractiune în cazul subiecților cu dimensiuni peniene normale, excluzându-i pe cei cu condiții medicale precum boala Peyronie, care ar putea influența rezultatele studiului.
Se abordează și conceptul de dismorfofobie peniană, care descrie percepția eronată a individului de a avea un penis anormal de mic, în ciuda faptului că dimensiunile se încadrează în intervalul normal. Este relevant de menționat că în acest studiu dimensiunile considerate sub media normală sunt sub patru centimetri în stare flască și sub șapte centimetri în stare întinsă.
Studiul a investigat modificările în lungimea peniană, atât în stare flască cât și întinsă, pe parcursul a șase luni, pentru a determina eficacitatea dispozitivului de tracțiune.
Mai merită menționat și faptul că în cadrul studiului, cercetătorii au examinat efectele dispozitivelor de tracțiune, acordând o atenție deosebită și a funcției erectile, măsurată prin Indexul Internațional al Funcției Erectile (IIEF). Adică degeaba o să îți mărească lungimea penisului dacă nu o mai poți folosii după.
Măsurătorile în lungime au fost efectuate folosind o metodă non-compresivă, aplicând tensiune și măsurând distanța de la joncțiunea pielii pubo-peniane până la cap. Pacienții au utilizat dispozitivul de extensie timp de cel puțin patru ore zilnic, pe o perioadă de șase luni. Studiul a inclus 21 de pacienți, cu un timp mediu de utilizare de cinci ore în prima și a treia lună și de patru ore în luna patra până a șasea, observându-se o tendință de scădere a utilizării pe măsură ce timpul trecea.
Care sunt rezultatele ? Poți să îți mărești penisul cu un dispozitiv de tractiune ?
După șase luni de utilizare, s-a înregistrat o creștere medie de 2,3 centimetri în lungimea flască și de 1,7 centimetri în lungimea întinsă a penisului. Dar șcepticii ar sări că lungimea întinsă nu corespunde lungimii în erecție, dar studiul demonstrează o corelație directă între starea flască și starea întinsă. Oare nu putem trage concluzia că modificările pot influența și lungimea în erecție? Ei bine, urmează imediat și un studiu care va demonstra exact acest lucru, dar să nu ne grăbim.
Interesant este că s-a observat și o ușoară creștere a grosimii penisului, deși acest aspect pare să fie mai dificil de măsurat precis. Îmbunătățirea semnificativă a scorului IIEF și a satisfacției generale în urma tratamentului indică beneficii concrete ale utilizării dispozitivului de extensie. Efectele secundare au fost minime, incluzând un caz de vânătăi a penisului și unul de decolorare temporară, ambele rezolvându-se de la sine, fără complicații.
În concluzie, în articolul științific se sugerează că utilizarea dispozitivului de tracțiune a penisului este o metodă sigură și eficientă de mărire a penisului, prezentând avantaje semnificative în comparație cu intervențiile chirurgicale tradiționale, care pot avea complicații serioase și un risc crescut de disfuncție erectilă. Ei sugerează că această abordare non-invazivă ar trebui considerată ca opțiune primară pentru cei interesați de mărirea dimensiunii penisului. Și în plus, ceea ce s-a descoperit a fost că atunci când s-a verificat din nou după un interval de șase luni, nu au fost schimbări în lungimea câștigată fie în stare flască, fie în cea întinsă. Deci, aveți rezultate care se mențin chiar și până la șase luni.
Și poate vă întrebați - de ce oare nu ați auzit până acum de acest studiu? O, dar cum să auziți, și mai ales, de ce ar vrea cineva să vă spună? Vă ofer un ghid și un dispozitiv care promite mărirea penisului pentru mai puțin de 100 de euro, pe când acei "binevoitori" v-ar ușura de 2000-3000 de euro pentru o operație care nici măcar nu vă mărește penisul erect, ci doar îl face să “atârne” mai jos, deoarece au tăiat ligamentele și doar arată de parcă este mai mare și să nu mai vorbim despre posibile complicații care pot să apară. Ah, dar de ce să pună ei pe masă o soluție care abia le rotunjește profiturile? Mai credeți cu adevărat că marile interese, fie ele de stat sau corporații farmaceutice, vă vânează sănătatea și nu portofelele pline? Ei bine, acesta este un subiect pentru o altă zi.
Să trecem mai departe:
Studiul următor se numește: "Effect of penile-extender device in increasing penile size in men with shortened penis: preliminary results", unde se analizează eficacitatea instrumentelor de tracțiune la bărbații care considerau că au un penis mic. Aceștia au purtat extenderul zilnic, 7 zile pe săptămână, timp de 4-6 ore pe zi minim și au fost instruiți cum să mărească forța de tracțiune a acestui dispozitiv.
Au participat 23 de pacienți cu vârste cuprinse între 18 și 34 de ani, iar rezultatele au fost următoarele:
Lungimea medie în stare flască a crescut de la 8,8 la 10,1 la 10,5 centimetri în prima și a treia lună. Asta înseamnă o diferență de 1,7 centimetri în trei luni, o creștere semnificativă! Îmbunătățirea a fost observată din nou atât în lungimea în stare flască, cât și în lungimea întinsă a penisului. Acesta este un articol publicat în Journal of Sexual Medicine, o revistă sexuală majoră în Statele Unite, publicată la nivel internațional în 2011. Încă o dată, acesta este un studiu prospectiv, care încearcă să răspundă la întrebarea dacă poți să iți mărești penisul si dacă dispozitivul de tractiune are cu adevărat un efect, iar încă o dată, avem date prospectiv clare care arată că funcționează. Dovadă clară că poți să îți mărești penisul.
Ultimul studiu pe care îl vom analiza este cel mai recent, publicat în 2015, oferind date mai actualizate, și consider că este și cel mai valoros. "Applying extender devices in patients with penile dysmorphophobia: assessment of tolerability, efficacy, and impact on erectile function". Acesta a fost un studiu care a examinat efectul dispozitivului de tracțiune a penisului asupra pacienților cu dismorfofobie peniană (cei care cred că o au mică), evaluând tolerabilitatea, eficacitatea și impactul asupra funcției erectile. În acest studiu, s-au analizat 163 de bărbați, reprezentând întregul grup de subiecți. O diferență semnificativă în acest studiu este că s-a evaluat lungimea penisului în stare flască, lungimea flască întinsă, dar, atenție, și lungimea în erecție.
Pentru a conserva timpul, voi trece rapid prin câteva aspecte cheie, dar rezultatele au indicat că, la șase luni după folosirea dispozitivului de tracțiune, s-a observat o creștere medie de 4.3 cm în lungimea în stare flască (1.7 inch), 3.3 cm în lungimea flască întinsă (1.3 inch), și 3.0 cm în lungimea în erecție (1.2 inch). Din nou pentru claritate, în acest studiu, lungimea flască a fost măsurată după care flască întinsă, după care pacienții au fost încurajați să obțină o erecție, iar apoi se măsura lungimea în erecție, unde au văzut o crestere de 3 cm ! Aceasta fiind una dintre marile diferențe ale acestui studiu. Rezultatele au indicat o creștere directă a dimensiunii în lungimea erecției în raport cu măsurătorile efectuate la începutul și finalul studiului.
Acest studiu a demonstrat într-un mod prospectiv că există o corelație directă între lungimea flască, întinsă și lungimea în erecție. Îmi pare rău dacă sun frustrat, dar am dezvoltat o mică aversiune față de dezbaterile cu persoane care sunt prost informate. În timpul eforturilor mele de a promova aceste informații pe rețelele sociale, am întâlnit momente în care oamenii pur și simplu au început să mă înjure, ca și cum aș fi spus ceva blasfemic. Dar și acest subiect, pentru o altă zi.
Acest studiu furnizează date concrete care susțin eficacitatea dispozitivelor de tracțiune peniene în mărirea penisului.
Ce mai merită menționat este că în acest studiu s-a observat un fenomen comun în domeniu PE (Penis Enlargement), cunoscut sub numele de "fenomenul câștigurilor începătorilor", în care oamenii obțin cele mai semnificative progrese în primele trei luni. Acest lucru a fost confirmat și în cadrul acestui studiu, unde s-a constatat că în primele trei luni s-au înregistrat câștiguri cele mai dramatice. Ulterior, în următoarele trei luni, au mai avut loc câștiguri, dar nu într-o măsură atât de semnificativă precum în primele trei luni. Studiul a evidențiat o creștere de 8,3% în lungimea flacidă, 4,8% în lungimea flacidă întinsă și 3,9% în lungimea erectă. În plus, 64% dintre participanți au observat o îmbunătățire a calității erecției. Aceste dispozitive de întindere nu numa că nu afectează funcția erectile ci și o îmbunătățește și nu s-a observat o scădere a lungimii penisului la 32 de luni de la încetarea utilizării dispozitivului.
De asemenea, și în acest studiu, din nou s-a subliniat că intervenția chirurgicală prezintă riscuri și că dispozitivele de tracțiune ar trebui să fie preferate. Pentru cei care nu știu, în 2020, dimensiunea globală a pieței pentru chirurgia plastică a fost estimată la aproximativ 51 miliarde de dolari doar în SUA. Deci, vă dați seama de ce aceste informații sunt adesea trecute sub tăcere? În orice domeniu, inclusiv, din păcate, în cel științific, ceea ce este promovat intens nu este neapărat ceea ce beneficiază cel mai mult sănătatea sau ce funcționează optim, ci mai degrabă ceea ce generează profit.
În ultimii ani, dispozitivele de tracțiune s-au dovedit a fi o opțiune eficientă și non-invazivă și pentru tratamentul bolii Peyronie. În acest context, merită să ne concentrăm asupra avantajelor și beneficiilor pe care le pot aduce aceste dispozitive pentru pacienții care suferă de această afecțiune debilitantă.
Unul dintre principalele argumente în favoarea utilizării extensoarelor este capacitatea lor de a aplica o tracțiune constantă și controlată asupra penisului afectat de boala Peyronie. Această tracțiune poate ajuta la corectarea curburii penisului și poate contribui la îmbunătățirea simptomelor legate de erecție, cum ar fi durerea și disconfortul. Mai mult decât atât, extensoarele pot ajuta la îmbunătățirea aspectului fizic al penisului și la restabilirea încrederii și stimei de sine a pacienților.
Un alt aspect important este faptul că utilizarea extensoarelor este non-invazivă și nu implică riscurile și efectele secundare asociate cu intervențiile chirurgicale sau tratamentele medicamentoase. Pacienții pot utiliza aceste dispozitive în confortul propriilor case, fără a fi nevoie de recuperare sau perioade de repaus.
De asemenea, dispozitivele de tracțiune sunt adesea considerate o opțiune mai accesibilă financiar decât alte tratamente pentru boala Peyronie, cum ar fi intervențiile chirurgicale costisitoare sau injecțiile cu medicamente. Această accesibilitate financiară poate face ca tratamentul să fie disponibil pentru un număr mai mare de pacienți și să contribuie la îmbunătățirea accesului la îngrijirea medicală.
În concluzie, extensoarele reprezintă o opțiune promițătoare și eficientă în tratamentul bolii Peyronie. Beneficiile lor, cum ar fi tracțiunea controlată, non-invazivitatea și accesibilitatea financiară, le fac o alegere atractivă pentru pacienții care doresc să gestioneze și să îmbunătățească simptomele acestei afecțiuni debilitante.
Sper să apreciați faptul că evit să vă supun unui val de reclame stridente sau cu promisiuni exagerate, afirmații excesiv de optimiste menite exclusiv să vă convingă să achiziționați un produs. În schimb, vă ofer date științifice bazate pe studii publicate în articole științifice cu nume mari, care sunt disponibile în domeniul public.
Deci, pe scurt, există dovezi ample că puteți să vă măriți penisul, și v-am oferit trei studii foarte bune care se bazează strict pe dispozitivele de tracțiune, exact același dispozitiv pe care îl ofer și eu în modulul Avansat, împreună cu multe alte tehnici și metode din cursul meu Bigger & Better pentru a ajunge la rezultatele dorite. Știu că mulți dintre voi doriți rezultate rapide, dar din păcate, mai repede decât atât, nu funcționează. Este adevărat că ne dorim soluții rapide, dar schimbările reale necesită efort, determinare, timp și răbdare. Sunt aici să vă ghidez în această călătorie, unde perseverența voastră va fi răsplătită cu rezultate tangibile.
Vă încurajez să cumpărați cursul Avansat, unde primiți și cursul Novice inclus în preț.
Cu technicile manual veți observa că necesită timp investit pentru a face toate exercițiile. Aici vă voi oferi acest dispozitiv de tracțiune, celor care nu aveți atâta timp de investit, acest dispozitiv care vă permite să aveți mâinile libere. Puteți să lucrați la laptop sau să urmăriți un film, chiar să faceți niște muncă prin casă sau său în timp ce conduceți la lucru, iar rezultatele în lungime vor veni mai repede decât prin exercițiile manuale.
Dar asta nu înseamnă că exercițiile manuale sunt de dispensabile și nu au rolul lor!
Este la un preț accesibil, și credeți-mă, am testat multe dispozitive de tracțiune, de la cele mai ieftine până la unele ridicol de scumpe. Vă voi oferi unul care este la un preț rezonabil, de calitate și care nu vă va rupe buzunarul. Profitul meu este minim, având în vedere cât timp am investit în toate acestea, plus costul dispozitivului.
Dar dacă doar una din mia de persoane care chiar își dorește un penis mai mare din diferite motive, are o nevoie de satisfacut, sau mai rău, suferă de dismorfofobie peniană, eu mă bucur că pot să le ofer un drum către rezolvare.
Faceți clic pe butonul "Cumpără acum", trimiteți-mi un mesaj chiar azi și specificați care curs doriți să-l primiți. Puteți începe imediat să explorați aceste tehnici fantastice pentru un penis mai mare și o viață sexuală mai împlinită, simțindu-vă masculinitatea și încrederea de sine crescând.